![]() |
|
|
|||||||
Octagon icinde Octagon SF 118/318 - Yenilikler/Tools - konusu , yenilikleri burdan takip edebilirsiniz......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 11 Mar 2007
|
BlindScan TEST - KÖR ARAMA TEST i
dosya ismi : BlindScan-Test-3-Receiver.rar - KÖR ARAM TESTI TEST türksat 42° ve 100 cm lik antenle yapilmistir detayli bilgiler dosyanin icindedir iyi seyirler Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
|
MAVI tusun özellikleri :
Kanal izlerken : TIMER Einstellung icin OK/Liste menüsünde : - Kanalsperre - Programm löschen - Programm überspringen - Programm verschieben - Programm umbennen - FAV hinzufügen - FAV verschieben - FAV umbennen EPG Menüsünde : Istediginiz yayini tek tusla Timer yerine götürür EMU Menüsünde : **** zurücksetzen - ******i resetler Find tusunda : verilen alphabeyi siler Teletext menüsünde : Coklu sayfa atlatir |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Moderator
|
OCTAGON SF 118 be SF 318 sifre ler (PIN) :
EMU ve *** bölümüne girme : Menü 9999 yazin EMU / Smartcard acma / kapama : Kanal izlerken 0000 basin, --> emu ve smartcard kapanir tekrar 0000 verirseniz, emu ve smartcard acilir DATA tarnsfer (cihazdan - cihaza) Menü 8888 Master Menü sifresi : OCTAGON SF 118 : 0118 OCTAGON SF 318 : 0318 Premiere Portal kanllar icin kanal izlerken F1 tusuna basin F2 Taste : Resim Formati degisme icin (4:3, 16:9) F3 Taste : RGB / CVBS degisimi iyi seyirler |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar ,
J15 - OCTAGON SAGIR ODA INTRO FILM - YENI - REPORTLU Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. POWER (acik kapama) tusu ile baslatin Tus 1,2,3,4,5,6,7 Test reportu izliyebilirsiniz daha dogrusu kumandanin tuslari ile oynayin Su J15 Sagir oda müzigine hasta oluyorum iyi seyirler Slm eazy31 ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar,
yazilim destegi ve hatalari protokol log-file yapma programi burda Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. dosya ismi : Octagon ******-Monitor.zip Lütfen Programin icindeki readmeyi okuyun -------------------------------------------------------------- TÜRKCE : Program : Octagon_******-Monitor Bu Program ile cihazda görülen hatalar log-file protokol olarak görülebilir. Ses yada görüntüsü farketmez, hatta kart girisi ve ana yazilim hatalari bu sekilde giderilebilir . Detayli kullanim klavuzu ve gerekli olan özel log-file yazilimi lütfen Özel mesaj araciligiyla isteyin . -------------------------------------------------------------- 18 - 03 - 2007 iyi seyirler Slm eazy31 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar,
OCTAGON SF 118 & SF 318 ufak Kumanda SMALL MINI RCU elime geldi bugün Orjinal kumandadan ufak menü dügmesi yok cocuklar, yasli insanlar, dernerkler, camiller, kahveler, hoteller, wettbürolar ve misafir odalari icin cok iyi fikir bence kimse cihazin ayarlarini bozamaz hatta büyük kumandanin eskimemesi icinde yararli bisey ufacik tefecik minnacik bisey, sigara paketinin icine giriyor ve bence kullanmak icin gereken her TUS mevcut resmi burda görebilirsiniz : ![]() slm eazy31 ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar,
OCTAGON SF 118 ve SF 318 özelliklerini bi liste olarak yazdim, bazi yeni arkadaslar soruyorlar, susu varmi, busu varmi diye Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. iyi seyirler Slm eazy31 |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar
OCTAGON SF 118 & SF 318 e MAVI display umbau bugün sagolsun bi dost mavi display getirdi bana OCTAGON SF 318 taktim bakin bakalim nasil olmus arkadaslar Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. ![]() ![]() ![]() slm eazy31 ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar,
OCTAGON SF 118 ve SF 318 de FIND tusu özel bilgi FIND tusuna bastiginizda * (yildiz) harfini yazarsaniz ve arkadasina aradiginiz kanalin harflerini yazarsaniz , kanalin bulunmasi daha iyi oluyor yani kanalin ikinci ismi yada ufak büyük harf yazisini dikkate aliyor böyle deneyin, hosunuza gidecek alttaki resimde görebilirsiniz ![]() slm eazy31 ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Moderator
|
Iyi günler Arkadaslar,
Octagon SF 118 ve SF 318 Datenblatt, yani özelliklerini gösteren bi dosya yükledim dosya ismi : Octagon SF 118 SF 318 Datenblatt.zip Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. iyi seyirler Slm eazy31 |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar
Octagon SF 118 ve SF 318 menü resimlerini yükledim : dosya ismi : OCTAGON SF118+SF318 Menu Bilder Screenshots.zip Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. iyi seyirler Slm eazy31 |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar,
OCTAGON SF 518 - cikiyormus Resmini görmek icin buraya tiklayin : Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. 2 x Ci Slot - Modul takma yeri 2 x Kartenleser - Kart okuyucusu - Mayista satisa sunulucakmis simdiden merak etmeye basladim daha genis bilgi elime ulasirsa verecegim arkadaslar burda Iyi seyirler Slm eazy31 ![]() |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Moderator
|
Merhaba Arkadaslar,
OCTAGON SF 518 - 2x Ci Slot + 2 x Conax özelliklerini hazirladim Dosya ismi : OCTAGON-SF518 Eingeschaften-Features.zip Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. iyi seyirler Slm eazy31 ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|