![]() |
|
|
|||||||
Seoul icinde Seoul Gs1180 konusu , Seoul gs1180 modelini aldım süper bişey, uydudan güncelleme, görülmemiş kanal geçiş hızı, daha bir sürü özelliği var ve çok ekonomik... İlgilenen ve Seoul gs 1180 kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa cihaz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 26 Jun 2006
|
Seoul gs1180 modelini aldım süper bişey, uydudan güncelleme, görülmemiş kanal geçiş hızı, daha bir sürü özelliği var ve çok ekonomik... İlgilenen ve Seoul gs 1180 kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmiş oluruz. selamlar&saygılar...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 28 Jun 2005
|
arkadaşım cihazı yeni aldın zannedersem seoul ün samsun yetkili satıcısıyım ama ne yazıkki cıhazın pazarlamacısı ve fabrikadan destek alamıyoruz yani cihazı aldığınla kalıyorsun arzalandığı zaman aynen çöpe atarsın demek istediğim servis güvencen yok ve bende bu nedenle satışını bıraktım artı kanal ekleme şansın yok sadece güncelleme yapa bilirsin umarım cıhazın sorun cıkarmadan epey bir süre kullanırsın saygılar
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 23 Jun 2005
|
selam arkadaslar.ahzade arkadaş seoul servis desteği olmadığını söylemiş ben çannakkale servisiyim şu anakadar öyle bir sorunla karşılaşmadım ve her türlü isteğimede karşılık alıyorum malzemese malzeme,cihazsa cihaz böyle bir sorun yok.ve aynı zamanda manuel olarak ta kanal ekelye biliyorsun cihazda benim söyleyeceklerim bu kadar sygılarımla
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 28 Nov 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 10 Feb 2008
|
henüz bir haftalık seoul kullanıcısıyım. ayrıca topfiel 3000 cıpro var. seoul den simdilik memnunun. menü topfielde göre zayıf. özellikle erişim kısıtlamaları. fakat uydudan güncelleme ve yeni kanalları kendisisnin eklemesi çok güzel.umarım yeni yazılımlarla cihaz redlıne rakip olur.
kanal ekleme menü içerisinen kanal arama bölümünde var. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 05 Oct 2006
|
selam arkadaşım bizide lüleburgaz servisi diye atadılar elimde bir adet 1180M var açılıp kapanıyor merkeze ulaşmaya çalışıyorum ulaşılamıyor . kendi kendine yeni donanım bulundu diyor okey diyorum anında kapanıyor .tavsiyene şimdiden teşekkürler . ne yapabilirim
.işlerinde başarıler şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 15 Nov 2006
|
Alıntı:
slm arkadasım sınyal kalıten ve sınyal sevıyen %70 in üzerınde olması lazım saygılar |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|