![]() |
|
|
|||||||
7000 Safir Serisi icinde baff 7000 yazılımları *09-02-2010* konusu , baff siyah kasa (yeni model) viacess 2.6 kanalları oke.y cihazz bilgisi 5105 tir... eski modellere yüklenmez.eski modeller gri renklidir vede cihaz bilgisi 5119 dur. ABSAT AUTO JSC SPORLAR AUTO Yükleyince ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 13 Feb 2006
|
baff siyah kasa (yeni model) viacess 2.6 kanalları oke.y cihazz bilgisi 5105 tir...
eski modellere yüklenmez.eski modeller gri renklidir vede cihaz bilgisi 5119 dur. ABSAT AUTO JSC SPORLAR AUTO Yükleyince diğer kanallarıda gözden geçiriniz.hotbirde karşık kanallarda olabilir ![]() yükleme yapmadan loaderden upload data seçeneği ile kanallarınızı pc ye alınız.yükledikten sonra tekrar dowloand edersiniz kanallarınızı. güncel ke.yler için yazılımın üzerine k.ey dosyasını yükleyiniz. Kullanıcılara hayırlı olsun... ![]()
![]() ![]() *Park Fm*TRKSAT-12603 H 4400 Lütfen forum kurallarına aykırı yada rahatsızlık duyduğunuz her türlü mesajı, sol alt çaprazda bulunan işaretine tıklayıp Kurallara aykırı mesajları bildiriniz
Bu mesaj en son " 09-02-2010 " tarihinde saat 10:35 itibariyle MOKUR33 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Mar 2009
|
şimdi burdaki tüm dosyaları indirdim. loaderi çalıştırdım ve cihazı bilgisayara com1 balantısı ile bağladım. balı olduğunu nasıl görücem bu birinci sorum ikincisi ise indirdiğim tüm dosyaları loaderdeki openden açıp yükle dememmi gerekiyor?? bi yardım etseniz çok makbule geçecek. bide kanalları atabilirmiyim acaba??
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|