22-03-2015, 21:10
|
#1 (permalink)
|
Vip Members
Giriş: 19 May 2014
|
teledünya üst paketi ve altın sinema paketi
arkadaşlar...teledünya şebekesinin üst paketi ve altın sinema paketinden bizzat memnunum fakat özellikle daha ilgi çekici yeni kanalların her iki paketede eklenmeleri gerektiğini düşünüyorum...görüntü kalitesi olarak özellikle yüksek çözünürlüklü yayınların netliğini beğeniyorum...discovery showcase hd,discovery turbo hd, rtl hd,rtl 2 hd,national geographic wild hd,national people hd,fox sports hd,eurosports hd,bbc hd,fox life hd,fox crime hd,fx hd ve viasat nature hd kanalları full time müthiş parlak yayın yapıyor...sinema tv paketinin yüksek çözünürlüklü yayınlarıyla ilgili bizim full hd lcd televizyonumuzdaki görüntü kalitelerini pek fazla beğenmiyorum özellikle çok fazla hareketli görüntülerde hafif piksellenmeler gerçekleşiyor...
dijital astra uydu anteni...next 12 set top box teledünya temel paket ve üst paket...filmbox servisi...schaup lorenz plazma televizyon...hiremco zapper full hd iptv receiver iptv...tv exe online web tv programı...samsung laptop...netmaster wifi fiber internet modemi...dream machine alarm clock...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault araba 2016 model...bmw araba 2017 model...
|
|
|