![]() |
|
|
|||||||
Akai icinde akai uydu alıcısı ile ilgili soru ve sorunları bu başlık altında toplayalım!!! konusu , akai uydu alıcısı ile ilgili soru ve sorunları bu başlık altında toplayalım!!!...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#7 (permalink) |
|
Emektar Üye
![]() Giriş: 21 Jul 2005
|
arkadaşlar bir sorum olacak biliyorsunuz ben pek anlamıyorum bu işlerden yeni yeni öğreniyorum. ben akai dsr-h2500ci cihaz aldım. ilk kurduklarında menü değişikti sonra servise götürdüm. menünün değiştiğini gördüm. bunun adına ne diyorsunuz. yazılım mı programmı? ikincisi polsat türü yabancı şifreli yabancı kanalları izlemek için atılan dosyalara ne isim veriliyor.
ayrıca sender2003 programını buldum isteyen varsa atabilirim. yinede teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 06 Jan 2005
|
menünün değişmesi normaldir,cihaza yazılım atılır ve bazı yazılımlarda menü renklerinde değişiklik olabilir,bu her yazılımda değişeceği anlamına gelmez tabi, yazılımın çıktığı ilk el tarafından yapılır.ayrıca elindeki programı bizimle paylaşmak istediğin için teşekkürler,sana bu konuda yardımcı olacağım saygılar.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
Ram bu arkadaşım 16bitram elektronikçilerde olması lazım
![]() Dikkat :ram değişimi yapılmış cihazlar içindir. 2000h fta için emu dosyasını daha sonra vereceğim test etmem gerek
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Emektar Üye
![]() Giriş: 21 Jul 2005
|
Kumandanızda Ok tuşuna basınız kanal menüsü ekrana gelecektir. Daha sonra kumandanızın altındaki yardımcı tuşlar (12Adet) dan sağdan ikincisine tıklayın isteiğinize göre sıralama yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 23 Jul 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
Alıntı:
http://www.doruksat.net/forum/showthread.php?t=21021
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 06 Jun 2006
|
Arkadaşlar DSR-H 2000FTA marka recievera sahibim.Tek problemim ATV ve birkaç kanalda görüntü var ses yok.Ses ayarları bölümünde herşey normal gözüküyor...Ne yaptıysam olmadı ltf derdime bir çare...Şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|