![]() |
|
|
|||||||
Arçelik - Beko icinde 500 dci hakkında L3.91 konusu , üstadlar sizler bu konuda kafa yoruyonuz biliyorum belki çok düz mantık bir cevap yada soru olacak ama gezinirken 500 dci nin orginaj yazlımına rastladım malum.2003 yılana ait bir yazılım.ancak bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş: 22 Sep 2005
|
üstadlar sizler bu konuda kafa yoruyonuz biliyorum belki çok düz mantık bir cevap yada soru olacak ama gezinirken 500 dci nin orginaj yazlımına rastladım malum.2003 yılana ait bir yazılım.ancak bu yazlım arçelik beko loader ı değil 30001cipro tfd yazlımı.loadır olarakda 2.91 kullanılmış.sorum şimdi şu olacak bu yazılımı cihaza yüklersek ki yazlım orginal yazılım olarak verilmiş.sonrasında topfaild 3000 cıpro yu yüklesek cihazı converte etmiş olurmuyuz yada böyle bir şey olur mu?yoksa 3.91 loader tfd ve tfd 2003 yazlımı olarak verilen orginal yazlım yüklendikten sonra beko olark mı menu alıyor.flash dosyasında 2.91 tfd-beko sys yazmakta.bu dosyayı cihaz teknik olarak kabul ediyor ise mantık olarakta sonrasında tfd 3000 yazlımını almalı diye düşünüyorum.biraz düz bir mantık olabilir ama verilenlere göre durum bunu gösteriyor.ama atladığım yada teknik olarak eksik bilgi sahibi olmamdan kaynaklanan bir mantıkta yürütmüş olabilrim.çünkü söz konusu yazlımı ve sonrasında ne olduğunu bilmiyorum.kaldı ki yazlımın yüklrnip yüklenmiyeceği konusunda da tereddütlüyüm.bir arkadaşın cihazını istedim yarın onda bir iki deneme yapaıcaz eğer güzel bir netice alırsam sizlerle paylaşmak isterim.ancak yazdıklarım tamamen bir fikir ve teknik olarak denenerek yazdığım bir şey değildir....bu konuda düzeltme yapacak yada yanlışım varsa eksiğim varsa düzeltmenizi rica ederim çünkü kimsenin yanlış bilgilenmesini istemem.saygılarla....umarım düz mantığım işe yarar ...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 19 Feb 2005
|
sayın arkadaşım dene ama boşuna olur çünkü; tf cihazları flaşda ne yazarsan onun dışındaki programları almaz e otamatik korumaya gecer yani cihaz ön panelde E03 yazısı yazar yazılımı almaz en saglıklı yöntem flşaş yazmandır saygılar.
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|