![]() |
|
|
|||||||
Arçelik - Beko icinde AS-550d cı Network Arama Nasıl??? konusu , Arkadaşlar bende As 550 DCI cihaz var bu makinanın altından girip üstünden çıktım ama Yeni çıkan Kanalları bulamıyorum Kanal listesini sıfırladım yeniden tarattığım zaman 85 kanal buluyor diğerleri yok tek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 11 Oct 2005
|
Arkadaşlar bende As 550 DCI cihaz var bu makinanın altından girip üstünden çıktım ama Yeni çıkan Kanalları bulamıyorum Kanal listesini sıfırladım yeniden tarattığım zaman 85 kanal buluyor diğerleri yok tek Tek girmeye kalsam Çok Uzun sürer bu makinaların NEtwork Tarama yada Türkçesi Yeni çıkan Kanalları otomatik bulması için ne yapmam lazım lütfen yardım
Herkeze kolay gelsin başarıular dilerim.... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
fabrika ayarların a bir dönün once.
daha sonra hazır kanal listesi gelir onlarıda silin 11734 yatay veya horizantıl 03291 yapın uydudan güncelleme olayı var ise TURKSAT 1C de bulunan bütün kanalları bulur.Daha sonrada normal arama ile horbirdi taratın kolay gelsin.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|