![]() |
|
|
|||||||
Arçelik - Beko icinde arçelik-beko uydu alıcısı ile ilgili soru ve sorunları bu başlık altında toplayalım!! konusu , arçelik-beko uydu alıcısı ile ilgili soru ve sorunları bu başlık altında toplayalım!!...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 16 Oct 2005
|
selam arkadaşlar,
bende arçelik-beko 520dci var 29.08 2005 tarihli yazılımı yükledim.Menüdeki *** dosyası olsun,teletext yazıları olsun karakterleri değişti.Türkçe karakter değil.Bir diğer sorunum nba biss ******i nasıl yükleyebilirim?Zira next starlar gibi bizim cihazlarda *** menüde biss menüsü çıkmıyor..Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 06 Jan 2005
|
öncelikle cihazındaki yazılım eski buradan son yazılımına ulaşabilirsin.20,10,2005 yazılımları var.
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. biss****** konusunda ise çıkan yazılamlarda henüz buna yer verilmedi.yazılımla alakalı birşey çünkü.kolay gelsin. |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Cevabın için teşekkürler sky blue,
20.10.2005 yazılımını da yükledim,*** dosyasını vs.sonuç gene ayni..karakterler türkçe değil...Ancak 19.11.2004 tarihli çok eski bir yazılım bulup onu yükledim,karekterler türkçeleşti ama bu sefer de *** data yı yükleyemedim.Eğer başka bir öneriniz varsa yeni versiyonla düzelmesi için,yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
ARKADAŞLAR SORUNUMU ALINTI YAPARAK BİR KEZ DAHA YAYINLIYORUM
YARDIMLARINIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER. Cevabın için teşekkürler sky blue, 20.10.2005 yazılımını da yükledim,*** dosyasını vs.sonuç gene ayni..karakterler türkçe değil...Ancak 19.11.2004 tarihli çok eski bir yazılım bulup onu yükledim,karekterler türkçeleşti ama bu sefer de *** data yı yükleyemedim.Eğer başka bir öneriniz varsa yeni versiyonla düzelmesi için,yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 19 Feb 2005
|
sayın arkadaşım teletex ve cas menüsü fazla kullanılan bir yer olmadıgından sanırım yazılımı hayızlayan kişiler gerek görmediler ama ben illede türkçe olsun derseniz deyerek tespit etmemiz gerek karar sizin bir önceki yaılımıda ekliyorum deneye bilirsiniz saygılar.
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
İlginize teşekkürler seckin kardeş..Teletext bana çok gerektiği için üstünde duruyorum,zira receiveri ben gemide kullanıyorum.Vermiş olduğunuz yazılımı daha önce denedim orda da karakterler türkçe değil.Neyse sağlık olsun,sorunumu çözemiyeceğiz galiba, iyi çalışmalar dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 02 Aug 2005
|
Alıntı:
Arkadaşım biraz arama yapmayı dene herşey burada hazır zaten sende malzemelerde var ama bi çorba yapamıyorsun neseYazılım burda: Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Resimli anlatım da burada: Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Gelişimci Üye
![]() Giriş: 06 Nov 2005
|
Alıntı:
baba buyur gel sana akşama ezo gelin yapayım kendi ellerim le ayrı mesele ama yavaş yavaş birde şimdi hiç atmadıgım makinalar yazılımı uyarmı uymaz mı bilmiyorum emin olmak istiyorum ben zaten hepsini buldum ama işi garaniye alıyom neyse tüm makinalarda ilk atım larda sorlarım sizi ama son ra no problem kafanı yorma bak golmastır,sunny,vestel, tamam sırada beko var sen lşimdiden baan yumatuyuda ayarla beko yu halledim oraya geçiyozz ![]() saygılar baba kusrumuz olduysa affola |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 02 Aug 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Gelişimci Üye
![]() Giriş: 06 Nov 2005
|
yazılımı yükledim aynı anatıldıgı gibi herşey okey fabrika ayarlarına da iki defa döndüm sonra sat ve kanal listesi diyor ben onları atmadım hiç nasıl atacvam han gi listeyi atacam bilmiyorum han gi program la atacam *** programı var ama bilmiyorum ben tam olarak
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 23 Jul 2005
|
Alıntı: