![]() |
|
|
|||||||
Yumatu icinde IQ-PLUS TW'e(3329C)YARDIM! konusu , Sayın meslekdaşlar, Müşterinin getirdiği, IQ-PLUS TW'e Bir meslekdaşım 1.2.82 (3329c)Digi Tv au yazılımı atmış.Tabiki TWİN özelliği gitmiş.O zaman diyeceksinizki; Sende TWİN yazılımı olan 1.2.63 Yazılımını at olsun bitsin. işte bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 12 Mar 2006
|
IQ-PLUS TW'e(3329C)YARDIM!
![]() Sayın meslekdaşlar, Müşterinin getirdiği, IQ-PLUS TW'e Bir meslekdaşım 1.2.82 (3329c)Digi Tv au yazılımı atmış.Tabiki TWİN özelliği gitmiş.O zaman diyeceksinizki; Sende TWİN yazılımı olan 1.2.63 Yazılımını at olsun bitsin. işte bu mesajı size yazmamın sebebide bu. 1.2.63 yazılımını kabul etmiyor. Mesaj şu."You selected software's version is older than STB's, Please select new software!" ve yazılımı yüklemiyor.1.2.81 yazılımını attım alıyor. 1.2.79 ve daha aşağı versiyonu olan yazılımları almıyor. Dikkatimi çeken şu oldu:1.2.79 ve daha aşağı versiyonlarda LOADER VERSİON: M3329C 1.0.2 iken şunaki (1.2.82 yazılımında)LOADER VERSİON:M3329C 1.0.3 fark bu. Her yöntemi denedim.Ama 1.2.63 yazılımını kabul etmedi. Yapılan işlemler: 1.Farklı laoderler kullanıldı.2.softcam atıldı.3.Cihazdan cihaza yazılım atmak istedim.Şu mesajı veriyor."Host Bootloader version is lower than slave." ve yüklemiyor. 4.Kanal listesi yazılım gibi atılmaya çalışıldı.Ancak yüklenemedi.Sadece 1.2.81 yazılımını kabul etti.Yani atıldı. Bu ilginç olayada yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese saygılar... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 11 May 2005
|
cemil usta o cihaza hiç bir şekilde yazılım atamazsın flaşı dışarıda yükleyeceksin.ondan sonra yazılımları atarsın..bu dumpu yükle abi..
Paylaşılmayan bilginin hiç bir değeri yoktur, onu değerli kılan, paylaşmak ve paylaşılmasını sağlamaktır... {BİR ALLAH RAZI OLSUN DEMENİZ BİZE VERDİĞİNİZ EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR} Bu mesaj en son " 01-07-2009 " tarihinde saat 15:43 itibariyle simiyago tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 12 Mar 2006
|
Alıntı:
Sayın simiyago, Sanırım ben net anlatamadım.Anti parantez "JTAG"la flashı yazdım olay çözüldü.Asıl konu TWİN olması değil.Normal IQ-Plus'a siz 1.2.82 Digi tv Au yazılımını atınız.Sonra vaz geçin.Tekrar 1.2.77 yazılımını atmaya kalkın.Size şu mesajı verecektir"You selected software's version is older than STB's, Please select new software!"Ve yazılmı yüklemeyecektir. Kısaca:1.2.79 yazılımında sonra çıkan Yazılımlardan birini;Twin olması önemli değil.Normal IQ-PLUS bile olsa; 1.2.82 Yazılımı atıldığında;Cihazı geriye dömdürmek mümkün olmamaktadır.Ben çözümü "JTAG"la FLASH'ı yazmakta buldum.Cihazda hiç bir anaomallik yok.Bu yazılımlar TRUMAN grubu yazılımlar. Son bir cümle:1.Durum:IQ-PLUS ta 1.2.77 yazılımı var.Cihaz bilgisinde şu değerler var:" LOADER VERSİON: M3329C 1.0.2 " 2.Dırum:IQ-PLUS ta 1.2.82 Digi Tv Au yazılımı var.Cihaz bilgisinde şu değerler var:"LOADER VERSİON: M3329C 1.0.3"Fark burdan kaynaklanıyor sanırım.Bu olayın 2.bordla ilgisi yok.Olayın teması Twin gibi görünsede Asıl konu normal IQ-PLUS.Ancak anlamadığım şu aha önceleri YT-truman-globo vs. Yazılımlarını atar tekrar bşka yazılımlara dönerdik.TRUMAN bu son yazılımlarda FLASH'ı mı kitliyor.Sunny den KAON'a geçiş vardı.Ancak geri Sunny'e dönüş yoktu.Bu olay bana bunu hatırlattı.Bilinize... TŞK:ler.. vede Saygılar... Bu mesaj en son " 01-07-2009 " tarihinde saat 18:16 itibariyle cemil55 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 11 May 2005
|
Alıntı:
yok flaşı yazmak istemezsen atdığın yazılımın serisini atarsın.. ayrıca sorunun çözümü aynı benim dediğim gibi flaşı yazmakta bulmuşsun..
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 07 Sep 2009